lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

A Nagyatádi Castrum Camping július 31 és augusztus 1-e között tartotta 10. Születésnapját. Ez alkalomra rendkívül színvonalas és szervezett programot állított össze Hujber Jenő a kemping vezetője.

Pénteken érkeztünk a déli órákban.  Délután három órától  kezdve 3 zenekar adott koncertet mely gyönyörű volt. A Hujber család apraja-nagyja dolgozott a rendezvényen,  hozták az óriás pogácsát, pálinkát, sört, bort. Estére vacsorán vagy 150 fő vett részt, amely sertéspörkölt volt galuskával. Később hastáncos lányok szórakoztatták  a vendégeket különösen a fiukat. Hamarosan előkerült az óriás torta, mely nagyon finom volt Természetesen a tánc sem maradhatott el, mely éjfél után ért véget.

Szombaton délben felavattam egy óriás kemencét, majd megünnepeltük Zita és Jani 5. házassági évfordulóját. Megjegyzem akkor én adtam össze őket. Ezt követte a csodálatosan elkészített bajai halászlé, melyet Hujber Jani  készített. Meglepetés volt a Jani specialitása a harcsarétes, de volt tökösmákosrétes is. Estefelé Zita hozott az évfordulóra kapott tortából. E két nap megint bizonyította, hogy Hujber Jenő és csapata nagyon ért a vendégfogadás technikájához.

Vasárnap sajnos vége lett az ünneplésnek és haza kellett menni, de fogunk még itt találkozni.

Köszönjük Jenő

Takács Tibor.

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.