lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Egyesületünk a programjának megfelelően 2009.08.29.-én Vaskeresztesre túrát és a Hábetler - pince látogatását szervezte. Az éjszakai zivatar sem riasztotta vissza a túrára jelentkezőket. Ennek megfelelően az autóbusznál teljes létszám jelentkezett indulásra .

Az autóbusz indulására az időjárás túrázásra alkalmasra változott. Vaskeresztesre történő megérkezés után Takács Tibor köszöntötte a megjelenteket és ismertette a programot. Mihalovícs Nándor és Nándorné / Éva / üzembe helyezte a konyhát, lelkes csapat gyorsan elokészítette a gulyásba valót. Egy pohár piros keresztesi hegy levének elfogyasztás után, Havasi László és Edit vezetésével gyalog indult el a csapat a hegy szépségeinek és nevezetességeinek megtekintésére. /szögesdrót, magyar - osztrák határ/.

Ez idő alatt Éva vezetésével készült a babgulyás. A túra útvonala a szomszédos Burgenlandban folytatódott. A községet elhagyva a hegyoldaláról előrenyúló kilátóról gyönyörködhettünk a táj magyar és ausztriai szépségével. Innen visszaindulva kellemes beszélgetések közepette észre sem vettük, hogy visszaérkeztünk Hábetler Emil pincéjéhez.

Ezen idő alatt elkészült a finom babgulyás, melyet kissé fáradtan, de jó étvággyal fogyasztottunk el. Ebéd után Emil és neje Ilona invitálta a csapatot pincelátogatásra és Borkóstolásra. Elokerültek a velünk hozott borkorcsolyák is. Ezek együttes fogyasztása közben beszélgetések, emlékek idézése történt. Fokozódó jó kedv hatására a frissen alakult énekkar is megkezdte tevékenységét. /nóták sokasága hangzott el/

Az időjárás a túra alatt kegyeibe fogadott bennünket, majd délután rövid időre fedél alá küldött bennünket /eleredt az eső/. Legnagyobb örömünkre ez csak rövid ideig tartott.

Az idő sebesen haladt, megbeszélt időre megjelent az autóbusz értünk. Sietve készültünk és indultunk haza.

A programunk a Vaskeresztes és vidéke megismerése, egészséges testmozgással övezve, pincelátogatással bélelve a résztvevők egybe hangzó véleménye szerint - jól sikerült.

A túrán 51 tagunk vett részt.

Havasi László

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.