lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

     Egyesületünk a hagyományoknak megfelelően immár VII. alkalommal rendezte meg az Eldorádó Campingben az Évadnyitó kemping találkozóját.

    Csodálatos környezetben elterülő kempingben újjá épített épületek, remek időjárás fogadta a találkozó részvevőit. Sajnos a Balaton vize nagyon alacsony, a part nagyon iszapos.
Ezért a kemping területén lévő strand nagy kihasználásnak örvendett.
    Szombaton a reggeli elfogyasztása után került sor a találkozó ünnepélyes megnyitójára.
Takács Tibor elnök,majd Rácz Bea kempingvezető köszöntötte és kívánt kellemes és emlékekben gazdag időtöltést a résztvevőknek. . Havasi László titkár a találkozó programját ismertette. Megnyitó után szabad programok eltöltésére volt lehetőség. KRESZ totó és SZELLEMI totó kitöltésére is volt lehetőség. Az Eldorádó étterem teraszán Berki József tagunk amatőr tájképfestő bemutatkozó kiállítását lehetett megtekinteni.  Este az Eldorádó teraszán az ízletes vacsora elfogyasztása után Havasi László ismertette a KRESZ és a SZELLEMI totó eredményeit, majd Takács Tibor díjakat adott át a nyerteseknek. Farkas Károly tagunk zenéjére megkezdődött a tánc. Ezt megszakítva egyesületünk időskorú Nő tagjai  /Banyái/ vidám, hangulatos dalokkal szórakoztatta a jelenlévőket,majd folytatódott a tánc.
     Vasárnap: kiadós reggeli elfogyasztása után szabadprogramokra  / fürdés, horgászás, kerékpározás/ volt lehetőség. 11 órakor Dr. Takács István kardiológus főorvos és Havasi Edit vezetésével kezdetét vette az „ Egészség Nap”. Vérnyomásmérés, vércukor szintmérés, koleszterin szintmérés valamint egészségügyi tanácsadásra volt lehetőség . A szűrésen és tanácsadáson 52 fő vett részt.
     Hétfő : délelőtt fakultatív kirándulás Balatonedericsre az Afrika Múzeumba. Tapolcán városnézés, barlangutazás. Badacsonyi móló és környékének megismerése. Szabadidő.
     Kedd : kihasználva a jó idő adta lehetőségeket fürdésre, horgászásra, barátságok ápolására, vidék megismerésére  volt lehetőség.
      Szerda fakultatív pincelátogatás Badacsonyban, Badacsonyörsön, fürdés, horgászás a camping területén. Este: „Vasi Kemping Est” / várpalotai kenyér, vasi zsír, lilahagyma, só , batyus ital/ Közben a vidám hangulatban játék felnőtteknek és gyermekeknek, nagy izgalom, lelkesedés , hatalmas és hangos biztatás mellett. Gyermekjáték részvevői jutalomba részesültek
        Csütörtök: kirándulás Szigligetre, nevezetességek megtekintése. Kirándulás Badacsonyba. Fürdés, horgászás, játék, kerékpározás .Kora este kirándulás Balatonedericsre a Szabó Pincészetbe. Zamatos és finom volt a bor,és csodálatos panoráma a Balatonra.
      Éjszak váratlan meglepetése: orkán erejű szél, hatalmas vihar, dörgés, villámlás, hatalmas eső, sátorbontás, rombolás.
        Péntek az éjszakai vihar nyomainak eltüntetése, kemping takarítás, fürdés, horgászás. Este vacsora előtt még sátrak, elő sátrak, rögzítése.  Vacsora a szemben lévő étteremben zene mellett hangulatos szórakozás mellett telt el.
       Szombat: fürdés, horgászás, játék, kirándulás. Találkozó zárása.
       Vasárnap: Csomagolás, búcsúzás, távozás.

Összességében a találkozó egy éjszakát leszámítva remek nyári időjárás mellett került lebonyolításra. Szép környezetben jó adottságú kempingben, magas színvonalú kiszolgálás, kellemes és változatos programokkal tarkítva. Találkozón egyesületünk tagjain kívül” Együttműködési Szerződésünk” alapján már 5 egyesület tagjai is azonos feltételekkel vehettek részt. Ezen személyek egybe hangzó kinyilatkozású véleménye:
 
Vasiak találkozójára legközelebb is eljövünk.


     Találkozón 44 lakóegység vett részt, és használta ki a jó időt.

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.