lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

    Egyesületünk a”Mikulás” jegyében rendezte meg az idei decemberi „Teke” sportnapját  a Vasmegyei Iparszövetkezetek és Vállalkozások Szövetsége Sport telepén 2012. december 8.-án.

     Havas és zord időjárás fogadta a sportnapra indulókat, sajnos voltak olyanok akiket az időjárás nem engedett elindulni. Hideg, havas út vezetett a pályára. Ott azonban a terembe lépve kellemes meleg fogadott bennünket. Gyors áröltözés után a bemelegítő gurítások következetek. Bemelegítés után Havasi László titkár köszöntötte a részvevőket és megjelenteket. Takács Tibor elnök üdvözletét tolmácsolta s innen kívánt neki mielőbbi gyógyulást. Ezek után kívánt eredményes, egészséges testmozgást valamint jó szórakozást és hasznos időtöltést.
     Egyéniben külön versengtek a gyermekek, nők és a férfiak. A jó bemelegítés ellenére a golyó nem mindig oda gurult ahova szánták, ilyenkor özönlöttek a szakmai jó tanácsok. Teli találatoknál pedig a dicséretek hangzottak valamint az edzőket keresték.
    Kellemesen és gyorsan telt az idő. A verseny végén Havasi László a gyermek kategória résztvevőinek Oklevelet, érmet valamint egy csokoládé mikulást adott át. A jelenlévő hölgyek meglepetésként szintén kaptak egy csoki mikulást.
 
     Eredményhirdetés után a szomszédos vendéglőben a leadott energia pótlására az előre megrendelt étel elfogyasztására volt lehetőség.

Gyermek:  1. Viniczay  Mátyás
                2. Szabó Dávid
                3. Szabó Dániel
Nők:  1. Hoffer Mihályné
         2. Németh Laura
         3. Kovács  Margit

 

Férfiak:  1. Viniczay Árpád,
              2. Hoffer Mihály,
              3. Berki József

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.