lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

          Az egyesületünknél hagyomány már hogy, az Ó-évet közösen búcsúztatjuk „ batyus bál „ keretében. Ebben az esztendőben is a Kisfaludy S. u. 1 szám alatt a „nagyteremben „ került megrendezésre.
         Délelőtt egy lelkes  és aktív csapat előkészítette, feldíszítette és berendezte a termet és a zene eszközeit is üzembe helyezte  a jó hangulat biztosítása érdekében. Kora este 18 órakor megnyíltak az ajtók,részvevők hamar elfoglalták helyeiket és lassan a Batyuk tartalma is az asztalokra került. Kölcsönös üdvözlések, régi emlékek fel idézésével kezdetét vette az est. Lassan emelkedtek a poharak és Magyar István / Pisti / megszólaltatta és üzembe helyezte zenegépeit.
        Takács Tibor elnök üdvözölte és köszöntötte a megjelenteket. Röviden ismertette a 2012-es esztendő főbb jellemzőit, sikereit és meg nem valósult programot és Kívánt jó szórakozást. Havasi  László titkár ismertette az est programját, kérte mindenki érezze nagyon jól magát, majd Magyar Istvánt köszöntötte , Takács Tibor pedig az egyesület nevében ,megajándékozta. Ezen köszöntések után a zene és a tánc vette át a fő szerepet.   Programnak megfelelően 20 óra 30-tól mindenki megvacsorázott. Fokozódott a hangulat, melyet tovább emelt erre az estre alakult, meglepetés t aratva a  „BABA-BANYA”ének együttes, mely remek hangulatos, vicces Magyar népdalokkal kedveskedett. Nagy sikert aratva. Ezek után ismét a zene és a tánc került a főszerepbe.
22 óra 30 –kor  pedig kezdetét vette a várva várt tombola sorsolása. Változatos nyeremények kerültek új gazdáikhoz, kedves tréfálkozások közepette.
Gyorsan haladt az idő, közeledet az éjfél. Harang játékkal búcsúztattuk a 2012-es esztendőt. 0 órakor a Himnusz hangaival vártuk és köszöntöttük a 2013-as évet, melyet a pezsgős üvegek dugóinak durrogása kísért. Pezsgők hamar a poharakba kerül és elindul az új évi jókívánságok kívánásoknak a sora. Ezen köszöntések zárása ként közösen elénekeltük a „ Szeressük egymást gyerekek „ című éneket. A jó hangulat folytatódót  hajnali 3 óráig.
       Jó hangulatban, kellemesen szórakozva búcsúztattuk az Ó-évet és köszöntöttük az Új esztendőt Klubest keretében.

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.