lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Kedves kempingezők, klubtársaim! Idén június 12-től 21-ig ismét megrendezésre került a badacsonylábdihegyi találkozó, a Vasi Kempingezők Egyesületének jóvoltából. Itt már második alkalommal volt szerencsénk részt venni a kis családommal együtt.

Csodálatos környezetben, a Badacsony hegy lábánál pihenhettünk. A program szervezői is kitettek magukért, hiszen volt itt zenés táncos est, bórkostolás Szigligeten, Afrika Múzeum -látogatás, zsíros kenyér parti, babgulyás parti /köszönet Kati néninek, finom volt!/

hastánc bemutató, és rengeteg szabad program.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek! Továbbá köszönet Tibi bácsinak a lovashintós játékért, melyen királynoként utazhattam, és ahol kíséretemmel együtt, gondoskodtak a megfelelő folyadék beviteléről a nagy melegben, (bor formájában:-))

Azt hiszem mindenki jót derült a játékon, és így megalapozhatta hangulatát az est további részére.

Nagyon sok régi kedves ismerőssel találkozhattunk, és sok új barátra leltünk egy hét leforgása alatt./ez nagyon jó érzés!/ Az időjárás is kegyes volt hozzánk, ezért férjem és fiam is horgászhattak kedvükre a barátokkal és új ismerőseinkkel együtt. A pecázásnak lett is eredménye, úgy hogy halászlé és rántott hal is került az asztalra. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szuper kempinget, mert itt tényleg minden a kikapcsolódást és pihenést szolgálja.

Továbbá egyedülálló az is, hogy elő- és utószezonban az ár tartalmazza a svédasztalos reggelit, ami bőséges és finom. Érdemes felfedezni a környéket is, mert sok a látnivaló.

Sajnos szombat reggelre a kempinget is elérte a hidegfront, ezért úgy döntöttünk előbb indulunk haza, mint terveztük. Sok kellemes élménnyel és jó érzésekkel indultunk útnak.

Kívánunk jó egészséget és további kellemes nyarat mindenkinek!

Továbbá, hogy mindazokkal találkozhassunk jövőre is, akikkel idén, és azokkal, akik idén nem tudtak jönni, de jövőre tervezik.

Még egyszer köszönet a Vasi Kempingezok vezetoségének, és mindenkinek, aki hozzájárult, hogy mi kempingezők jól érezzük magunkat!

Köszönettel: Lázárné Jutka és családja

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.