lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

A rododendron virágzás jegyében.

A tervezett programunknak megfelelően május 10-én délelőtt 9 óra 30 perckor indultunk saját gépkocsikkal Jelibe a csititói benzinkúttól. A Kámi elágazástól már csak lépésben lehetet haladni a sok autótól, ami mind az arborétumba tartott. Parkolás után a pénztárnál már várt bennünket a Molnár család. A belépők lerendezése után 21-en indultunk befelé. A kapun belül csodálatos látvány fogadott bennünket, ez ámulatba is ejtett bennünket. Lassan sétálva indultunk a csodálatos virágok és a mesés környezetben a hét forrás felé. Útközben a mozgékony csapat célba vette a kilátott  Sajnos azonban a tájra le tekinteni már nem lehetett mivel a fák már magasabbak voltak mint maga a kilátó. A megbeszéltek szerint találkoztunk a hétforrásnál, Itt elfogyasztottuk a magunkkal hozott elemózsiát, amit a hűs forrás vízével öblítettük le. Rövid pihenés alatt a vidék nyújtotta látványt ecseteltük. Itt csatlakozott hozzánk a kerékpárral Szombathelyrol induló Pék házaspár, akik előbb Ják nevezetességeivel ismerkedtek meg, onnan indultak utánunk Jelibe. Innen viszont tovább vitt a céljuk Bögöte érintésével Szeleste majd Szombathely.

A pihenő után másik irányban indultunk visszafelé, ezen az úton is szebbnél szebb virágok fogadtak bennünket. Megnéztük a névadó szobrát is . A kapunál még egy rövid pihenő következett. Kapunk kívül a büfében egy fekete elfogyasztása után indultunk Rumba. Itt a cukrászdában elfogyasztottunk egy-egy nagy adag fagylaltot. Ezek után egymástól elköszönve indultunk haza, Remek időjárás mellett, csodálatos környezetett meg ismerve, élményekben gazdagodva tértünk haza.

Havasi László

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.