lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Egyesületünk ötödik alkalommal rendezte meg az Eldorádó kempingben az "Évadnyitó Kemping találkozóját. Ezen a találkozón az "együttműködési megállapodás alapján már a Baranyai Camping Club, Magyar Hagyományos Kemping Klub és a Somogy Megyei Kempingezők Klubjának tagjai is részt vehettek.

A találkozóra már 17.-én érkeztek kempingezők, lakókocsival, lakóautóval és sátorral.

A faházakba és a motelba 18 - án jöttek.

Pénteken a helyek elfoglalása és berendezkedések mellett az ismerkedés volt napirenden.

Szombaton reggel a kiadós svédasztalos reggeli elfogyasztása után 11 órakor a találkozó ünnepélyes megnyitására került sor. Először a találkozóra alakult Vasi Kempingező énekkara énekelt, ez alatt az egyesület zászlója is felvonásra került. Takács Tibor elnök köszöntötte a megjelenteket, majd Rácz Bea Kempingvezető üdvözölte a találkozón részvevőket.

Havasi László titkár ismertette a találkozó programját, kérte a jelenlévők aktivitását,

Jó időt, kellemes időtöltést és jó kempingezést kívánt, majd az énekkar balatoni dalokat énekelt. Délután a horgászás, szellemi totó kitöltése, játék és baráti beszélgetés mellett telt az idő. Este az Eldorádó teraszán "Zenés Vasi Est" várta a kempingezőket. A zenét Farkas Károly tagunk szolgáltatta. Vacsora: sertés pörkölt, galuska és káposztasaláta volt.

Vacsora után egy "családi" játék keretében fakadt mosoly az arcokra. Utána a "KRESZ" Vetélkedő és a "Szellemi" totó eredmény hirdetésére került sor, majd ismét a zene és a tánc vette át a szerepet.

Vasárnap a svédasztalos reggeli után a szabad programokra került sor. /séta a környéken, kerékpáron Szigligetre, darts játék, horgászat /Este Operett dalok hangzottak el, Lovas Kinga előadásában nagy sikerrel. Vacsora: rántott szelet burgonyával és uborkasaláta. A vacsora elfogyasztása után a zene és a tánc vette át a főszerepet, remek hangulatban zárult az este.

Hétfőn, svédasztalos reggeli után szabad program, horgászás, ismerkedés a környékkel, fakultatív kirándulás Keszthely, múzeumlátogatás, fagylaltozás, Badacsony hal és borkóstolás. Este: kempingest, Vasi zsíros kenyér lilahagymával és batyus borral körítve baráti beszélgetés.

Kedd: svédasztalos reggeli elfogyasztása után "Egészséges Élet Mód Nap" a Magyar Ápolási Egyesület Vas Megyei Szervezetének közreműködésével. - vércukor, vérnyomás, koleszterin szint, testsúly, csípőméret mérés és az egészséges táplálkozás személyre szabott tájékoztatása. A délutánra tervezett Varga pince látogatás egyéb okok miatt elmaradt, helyette sport programok szerepeltek / asztaltenisz. Darts, stb.

Szerda: Pihenőnap. Fakultatív programok, kirándulás cél Balatonfüred, Tihany, Révfülöp és Badacsony.

Csütörtök: svédasztalos reggeli után szabadprogramok / horgászás, hal sütés, kirándulás baráti beszélgetés. /Délután kezdetét vette a munka. Felkészülés az esti gulyás főzésre. Éva, Mihalovits Nándorné vezetésével anyagok előkészítését végezték. Ez alatt Mihalovits Nándor a bográcsot készítette elő. Az előkészületek után Éva főzte a finom babgulyást. A gulyás evése közben a dicséret mellet mely a szakácsnak szólt, a résztvevők megállapították, hogy az ilyen találkozok milyen közel tudják az embereket egymáshoz hozni . Közben a magukkal hozott italokkal koccintva kívántak még sok ilyen találkozót . Záróként kezdetét vette a faházakban lévőktől a búcsúzás.

Péntek: svédasztalos reggeli után az időjárás biztosította és a kemping adta lehetőségek mellett az Eldorádó teraszán hatalmas buzdítás mellett nagy csaták, gigászi küzdelmek folytak asztalteniszben. Mások a tó partján a halakat ijesztgették, szerették volna kifogni őket. Este az asztal mellett baráti beszélgetésekre került sor.

Szombaton a reggeli után már egyesek a csomagolás, lassú készülődés gondolatával foglalkoztak mivel vasárnap véget ér a találkozó. Mások még egy sétát tettek a Badacsonyi hegyen és meglátogattak egy borospincét, vagy Révfülöpre látogattak. Este kellemes társalgás közepette zászló levonásra került sor.

Vasárnap: a kiváló és minden igényt kielégítő reggeli után kezdetét vette a találkozó befejezése, táborbontás, csomagolás, búcsúzás és elköszönés.

 

A találkozón résztvevők megállapították és közölték "csodálatos, szép környezetben, kiváló ellátás mellett, változatos és remek programok, újdonságokkal fűszerezve, sikeres rendezés mellett mindenre időt adva emlékezetessé és felejthetetlené tette a TALÁLKOZÓT Köszönik a Részvétel lehetőségét és kívánnak további sikereket és hasonló találkozókat.

"Jövőre is jövünk!"- elbúcsúztak.

 

A találkozón 40 egység 158 fővel volt jelen.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.