lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Egyesületünk első alkalommal rendezte meg a "Családi Napot" a - Nap Sütés Jegyében" a szombathelyi parkerdőben.

A nyári nap kegyeibe fogadta azon tagjainkat és családtagjaikat, akik részt vettek a rendezvényünkön. Kerestük, a menedéket adó fák hűvös árnyékait. Volt, aki gyermekével és unokájával labdázott, mások a sátorverés rejtelmeivel ismerkedetek, megint mások az asztaluk mellett beszélgettek. Megkezdődött a kacsára történő karikadobálás, nagy derültségek mellett.

Kicsik elvonultak a játszótérre, különböző ügyességi játékok kipróbálására. Többen az erdei tornapályára indultak / sajnos tornaszer sehol / így csak kellemes sétára volt lehetőség.

Lassan elérkezett a rőzseszedés ideje, és felkészülés a szalonna sütésére. Előkerültek a nyársak ezekre került szalonna, kolbász, hagyma. Míg sült a szalonna addig Pék Laci és felesége a Csiksomlyón tett látogatásukról számolt be, mások ezután a Badacsonylábdihegy-i találkozó emlékeit elevenítették fel. Közben Bazsó Lajos tagunknak gratuláltunk a Gödöllön kapott "Arany Diplomájához "./Ötven éve vette át a diplomáját./ Voltak, akik fiatalságuk napjaiban az itt eltöltött mozgalmas emlékeiket idézték fel és megállapították, sajnos fejlődés nem - de rombolás emberi igénytelenség az tapasztalható, itt a park erdőben.

A finom ropogósra sült élelem elfogyasztása közben előkerültek az italok / bor, sör, üdítő. tea, víz / kinek - kinek igénye szerint.

Lassan esteledett, így szedelőzködtünk a keletkezett hulladékainkat a hulladékgyűjtő-konténerbe raktuk - gondolva a természet védelmére és másokra is - Tűzet nem kellett eloltanunk, mert még jöttek utánunk is új szalonna sütők.

 

Egy kellemes nap emlékeivel indultunk haza.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.