lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Kellemes időjárás mozgásra késztette az egyesület "lustább" tagjait is ezen a napon és így a vártnál többen jelentek meg és vettek részt a mozgásra szervezett szombaton.

Külön pályán mozogtak és dolgoztak a golyókkal a fiuk és a lányok. A lányok pályáin a legfiatalabb korosztály is "dolgozott "Férfiak és Nők esetében a golyók rendületlenül döntötték a bábukat, ha mégis becsúszott egy "lyuk", üresjárat nem maradt el a - méltó - biztatás., ennek eredménye a későbbiek folyamán meg is látszott. A legfiatalabbaknál még esetenként gond volt a golyó elgurításával is , valamint a bábuk elérése és ledöntése. A lelkesedés és az akarás, valamint a sok jó tanács hatása a verseny végére meghozta az eredményt. Ők is döntögették a bábukat.

Versenyközti szünetekben az előző sportnapok kerültek felelevenítésre, az ott történteket összehasonlítva a maival. Megállapításra került, hogy minden alkalommal milyen nehézen kezdünk mozogni, azonban a nap végére mindig kellemesen elfáradunk. - De milyen. jók és emlékezetesek ezek a napok!

Ezen a napon is a mozgáson volt a cél! - Nem az eredmény volt a fontos "egészséges és jókedvvel. végzett mozgás"- volt a lényeg.

A találkozó végére az izmokat sikerült kellően megmozgatni és a felesleges energiát kiadni magunkból. Az energiák pótlásához szükséges tápanyagok első része a szomszédos étteremben rendelkezésre állt, ebéd formájában, melyet jó étvággyal fogyasztottak el a résztvevők.

A kellemes időjárás, az egészséges mozgás a jókedv mind-mind emlékezetessé tette a mai sportnapot is.

 

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.