lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Egyesületünk 2010. november 20.-án tartotta a hagyományos "Mindenki Névnapja" klubestjét.

Az est ez alkalomból is az Egészségügyi Főiskola klubhelyiségében került megrendezésre. Az estre a termet, ez alkalommal is, tagjaink már délelőtt előkészítették és így a helyiség ünnepélyessé varázsolva várta tagjainkat. Az est hagyományos jellege a "Batyu" most sem maradhatott el. A zenét Farkas Károly tagunk szolgáltatta, aki egyben a jókedvet is biztosította.

Takács Tibor elnök megnyitó és köszöntő szavai után Havasi László titkár ismertette a 2010. november 6.-i sportnap eredményeit. Takács Tibor az első három helyezett egyénnek oklevelet, érmet és jutalmat adott át és kívánt további sikereket. Az esten megjelent sporttársaknak pedig jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánt. Kezdetét vette a batyuk tartalmának fogyasztása és a jókedv fokozása Farkas Károly zenéjével spékelve.

Szünetben a lábak pihentetése közben kikapcsolódásként játékokra került sor. Ilyen volt: házaspárpárbaj / ki ismeri jobban a másik szokásait vagy a ping-pong labda dugdosás/ Ezen játékok tovább fokozták a jókedvet. A jó zene, egyesületünk tagjait táncra invitálta, köztük a - korelnököt - Horváth Károly tagunkat is. Láthattuk amint korát meghazudtolóan táncolt a többi jelenlévővel együtt.

Lassan elfogyott a batyuk tartalma, az idő is későre járt a jókedv ellenére el- érkezett a záróra. Be kellett fejezni az ünneplést.

Záróra után gyorsan visszarendeztük eredeti állapotba a termet. Utána búcsúzkodtunk és kívántunk jó éjszakát, jó pihenést.

Az esten ötvenkettő tagunk vett részt.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.