lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

2010. év utolsó klubestjére került sor 2010. december 31.-én a Szombathelyi Fúvós Egyesület helyiségében. Negyedik alkalommal került megrendezésre ebben a helyiségben.

A lelkes tagság egy része délelőtt 10 órától megkezdte a terem előkészítését, berendezését, feldíszítését valamint a zenekari felszerelését Farkas Károly tagunk is összeállította. Az estre érkező tagjainkat már egy szépen előkészített terem várta. A megfelelő meleg biztosítása érdekében már délután bekapcsolásra került a fűtés.

A kezdésre már mindenki elfoglalta a helyét és az asztalokra kerültek a "batyukból" az ételek és az italok, valamint az édességek. Lassan Farkas Károly is a "húrok" közé csapott és kezdetét vette a tánc is. Rövid mozgás után Takács Tibor üdvözölte a tagságot. A tagság összetartásának ellenpéldájaként a TV-ben látható "Való Világot" hozta fel ahol mindenki civakodik mindenkivel, ez a mi tagságunkra nem jellemző - de ne is legyen az soha sem!

Majd kívánt jó szórakozást, kellemes és hasznos időtöltést. Előkerültek a poharak, finomamnál finomabb ételek és italok mellett az Ó év búcsúztatása. Emlékeink felelevenítése közben gyorsan haladt az idő, közelgett az éjfél. Pezsgősüvegek bontása következett. Kismutató és nagymutató találkozott "éjfél" Közösen elénekeltük a "Himnuszt."

Körbe - körbe járva egymást üdvözölve kívántunk "Boldog Új Esztendőt"

Megalakult a "vegyes énekkar", magyar nótákat énekeltek lelkesen, még ha néha egy kis fals hang is előfordult. Ezek után folytatódott a tánc és vígság.

Az idő nagyon gyorsan közeledett a záróra felé, így lassan be kellett fejezni a "klubestet.

A terem eredeti állapotának visszaállítása és a zenei eszközök összecsomagolása után

Lassú búcsúzkodás mellet kívántunk

" Nagyon Boldog Újévet és Egészséget"

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.