lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

     Kora reggel szinte égett a telefon-vonal a sűrű hívások miatt. – kérdés megtartjuk-e a családi napot? a rendkívüli éjszakai és a kora reggeli zivataros, esős időjárás miatt.
 Döntés , igen megtartjuk.
Közben az eső is csendesedett, így 9 óra magasában sorra érkeztek tagjaink „Somogyi”-ék kertjébe. Ahol a Somogyi és a Koós házaspár reggeli frissítővel várt bennünket, ennek az elfogyasztása után kémleltük az eget, tisztul–e már? Bátrabbak felállítottak egy sátrat és ez alá asztalt, padot tettek. Előkerült a sakktábla a bábukkal. Kezdetét vették a ”sakk” csaták. Az eső miatt az asszonyok nem a szabadban hanem a konyhában előkészítették az ebédnek valót. Gulyás és halászlé készült. Az eső pedig rázendített megeredt Az otthonról hozott „ borkorcsolyák „fogyasztása mellett elkezdődött egy kis beszélgetés. Azonban az időjárás is kegyeibe fogadott bennünket,hisz elállt az eső. Gyors tűzrakás után az ebéd elkészítése így már a  szabadban folytatódhatott. Szerencsénkre a nap is kisütött mire elkészültek a bográcsban az ételek. Így a szabadban tudtunk ebédelni. Az ételnek nagy sikere volt
--- melyet az üresen maradt bográcsok is bizonyítottak
      Ebéd után Koós János lassú, csendes zenéje mellett beszélgetések zajlottak. Az időjárás miatt a tervezett    Nordic Walking bottal járás elmaradt. Azonban a többi betervezett program, a játékok megtartására jó volt az idő. /Pld.: kötéltekerés, karikadobálás, kötélugrálás, kosárra dobás/
         Az idő gyorsan haladt,s közben készült az uzsonna. / Lipóti kenyér, házi zsír, paprika, paradicsom, hagyma, só / és az elengedhetetlen kísérők. Koós János újból elfoglalta a helyét a zenegépe mellett és az eddigi jó hangulatot tovább fokozta. A kis csapat közös éneklésbe, és táncba kezdett. Voltak azonban akik folytatták a már megkezdett sakk-csatájukat, beszélgetésüket.
         Vacsorára előkerültek a batyukból a sütésre váró finom szalonnák. A sütésre kész szeleteket,egy nagy lemez sütőn a szabadban közösösen készítettük el. A megsült szalonna
hamar elfogyott. Vacsora után tovább folytatódott a vidám éneklés, táncolás.
        Sajnos közben gyorsan beesteledett ,így lassan be kellett fejeznünk a szép napot. Lebontásra került a felépített sátor, raktárba kerültek az asztalok és a székek.
        Ezt a szép napot még az időjárás sem tudta rosszirányba fordítani, így a jelenlévők nagyon jól érezték magukat. Változatos program, kellemes és szép környezet, egészséges mozgás jó hangulat tette még emlékezetesebbé az együtt töltött szombatot.
   Köszönjük a háziaknak a kellemes és egészséges időtöltés lehetőségét. Szép emlékekkel
gondolunk vissza az együtt töltött napra.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.