lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

ÉVADNYÍTÓ KEMPING TALÁLKOZÓ
Badacsonylábdihegy Eldorádó Camping
2011. június 17 – 26.
      
          Egyesületünk VI. alkalommal rendezte meg Évadnyitó Kemping találkozóját Badacsonylábdihegyen az Eldorádó Kempingben. Csodálatos környezetben, kitűnő adottságokkal rendelkező kempingben. Remek ellátás biztosításával minden igényt kielégített. Terveinknek megfelelően tagjainkon kívül az Együtt működési szerződésünkkel rendelkező kemping egyesületek tagjai közül is sokan részt vettek a találkozónkon. Előzetes jelentkezések alapján már június 13.-ától folyamatosan várta a kemping a    találkozó részvevőit.
         Az első napokban még az időjárás próbálta távol tartani azonban a jelentkezőket. A találkozó kezdetére már az időjárás is meg változott. A megnyitóra már napos meleg idő sor. Első napok a helyek rendezésével és ismerkedésekkel telt el.
         18.-án a kiadós svédasztalos reggeli elfogyasztása után rövid pihenő majd 12órakor ünnepélyes találkozó megnyitására került sor. Takács Tibor köszöntötte a megjelenteket, kívánt jó időt, kellemes és hasznos időtöltést sok maradandó emléket. Rácz Bea a kempingvezetője örömét fejezte ki ,hogy  ez most már a hatodik találkozó amin itt találkozunk és reméli az előzőekhez hasonlóan mindenki szép emlékekkel távozik majd. Ezek után a Himnusz közös eléneklése alatt az ünnepélyes zászló felvonásra került sor. Havasi László ismertette a találkozó tervezet programját. Kiemelve a sűrű programok változatosak s igyekeztek mindenki számára megfelelni. Szabadidőkben pedig további fakultatív programokra van lehetőség. Ezek után Takács Tibor vezetésével egy kis könnyű játékra került sor / Spárga tekerés – kutya horgászat  segítséggel/. Ebéd elfogyasztása után rövid pihenés, fürdés, séta, kirándulás Balatonedericsre a Szabó pincébe illetve szellemi totó töltése volt a program.
         Vasárnap délelőtt szabadprogramok lebonyolítására volt lehetőség, éltek is a lehetőséggel. Este az Eldorádó teraszán zenés – táncos játékos est volt Vacsora elfogyasztása után játék majd a szellemi totó és a spárga tekerő verseny eredmény hirdetésére került sor. Kiváló zene mellett vidáman telt az este
         Hétfőn reggeli után kirándulás Badacsony, Szigliget, fürdés, horgászat este
pedig szalonna sütés volt.
         Kedden a reggeli után szabad programok mellet készülődés volt napirenden az estre. Este Vasi Kemping est volt zsíros kenyér mellett. / tapolcai kenyér, vasi házi zsír, lila hagyma, batyus itallal kisérve/
         Szerda: fürdés, játék sport, horgászat, baráti beszélgetések, későn jövök fogadásával telt a nap
         Csütörtök kirándulás Tapolcára városnézés, tavi barlanglátogatás, fagylaltozás.
         Péntek: gyermeknap, játék gyerekeknek, fürdés, horgászat, kirándulás badacsonyi pincébe látogatás / borkóstolás /
         Szombat: az időjárás kezd hidegebbre fordulni, közben esik az eső, jó kedvet ez sem tudja elvenni.  Játék, kirándulás Balatonederics Szabó pince / hazafelé a frissítő beszerzés/
Zászló levonás, találkozó zárása.
        Vasárnap reggeli után csomagolás és a többség indul hazafelé, páran maradnak és élnek a lehetőségekkel.
    
       A találkozó maradandó kedves emlékeket hagyott a részvevőkben. Az új részvevők is egybehangzó véleménye kellemes időben, csodálatos környezetben, remek ellátás és lehetőségek kihasználásával maradandó de kellemes emlékkel távoznak – de jövőre újra itt szeretnének találkozni. Emberi kapcsolatok, barátságok a vidék megismerése és a kempingezés biztosította örömök mellett az időjárás is megemberelte magát és nem akarta elrontani a részvevők örömeit.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.