lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Családi Nap 2011. szeptember 24.

Egyesületünk a hagyományainknak megfelelően ebben az esztendőben is megrendezte a „Nyár Búcsúztató Családi Napot”
Az időjárásnak köszönhetően, nyári felszerelésben tudtunk részt venni ezen a napon tartott rendezvényünkön. Tagjaink folyamatosan érkeztek a „Körtésbe” Kiss János-ék portájára.

A házigazdák „indítóval” fogadták az érkezőket. Kölcsönös üdvözlések után készülődtünk az első akadály sikeres leküzdéséhez, a közös ebéd készítéséhez. Egyesek hagymát pucoltak, míg mások a burgonya tisztításával foglalkoztak. A konyhában a nagyfazékban már pörköltalap fortyogott   Lassan az összekészített nyersanyagokból elkészült a pincepörkölt. A háziasszony pedig vasi dödöllével lepett meg bennünket.
Az ebéd készülése mellett vidám hangulatban folytak a beszélgetések és az ilyenkor szokásos régi emlékek felelevenítése, és a poharakban lévő italok fogyasztása borkorcsolyával fűszerezve.

Észrevétlenül telt el az idő, az ebéd elkészültéig.. Az elkészült ebédből mindenki saját igénye szerint fogyaszthatott és még repetára is volt lehetőség. A finom ebédre jellemzően el is fogyasztottuk mind. A kiadós étkezés után a csapat a pihenés lehetőségét kereste,így a délelőtt megkezdett  beszélgetések folytatódtak, sőt még napozni is lehetett. A régi emlékek felelevenítésére is ismét sorkerült / emlék van bőven, hisz egyesületünk februárban ünnepli alakulásának 20. évfordulóját/azt is megállapítottuk, hogy az ilyen találkozásoknak mekkora az összetartó ereje!!

Időközben megérkeztek azok is kik valamilyen oknál fogva csak később tudtak jönni.  Az első feladatuk volt a lemaradások behozatala, majd ők is bekapcsolódtak a beszélgetésbe.

Megemlékeztünk azon tagjainkról is, akik már sajnos nem tudnak közöttünk lenni
Programjainkról is beszélgettünk, októberben aktuális kirándulás előkészítéséről is szó volt.

Eközben már hangolt a zenekar,s vele együtt az erre az alkalomra összeállt  énekes duó is .A zene hallatára egyesek még táncra is perdültek
Remek hangulatban gyorsan szaladt az idő. A délután az édességek is elfogyasztása kerültek. 5 óra tájban jelentkező éhségérzet leküzdésére / a változatosság miatt/ előkerültek a friss kenyerek, melyeket gyorsan felszeltünk, az asszonyok pedig finom házi zsírral megkentek. Az így elkészített kenyeret lilahagymával mindenki saját ízlése szerint ízesített.

Sajnos az idő gyorsan elszaladt, így lassan csomagolnunk kellett, hamar rendet csináltunk. Megköszöntük a remekhelyet és a vidám napot.
Fájó szívvel búcsúzkodtunk mert  nagyon jól éreztük magunkat.

A családi napon 33 fő vett részt.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.