lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Egyesületünk 2011. november 19.-én az Egészségügyi Főiskola klubhelyiségében rendezte meg „Mindenki Névnapja” elnevezésű klubestjét.

Ezen az esten a tagjaink névnapjukat közösen tartják,és ünneplik meg, kellemes környezetben , fehérasztal mellett, vidáman.

Délelőtt egy lelkes csapat előkészítette a termet az estnek megfelelően -berendezte és feldíszítette.

Este sorban érkeztek tagjaink magukkal hozva csomagjaikat, mivel az est batyus formában került megrendezésre. A helyek elfoglalása után a fehér asztalok gyorsan megteltek a batyukból előkerült finomságokkal. Egymás üdvözlése után, beszélgetések közben Farkas Károly zenésztagunk is munkához látott, elkezdte a zene szolgáltatását. Bátrabbak a jó hangulatot kihasználva  a parkettra vonultak és táncra perdültek, hamarosan követőjük is volt. A szünetben Takács Tibor elnök üdvözölte és köszöntötte a megjelenteket, ezen az esten mindenki ünnepelt.  / közösen tartottuk névnapunkat/.

Ismét a zene és az ének vette át a szerepet tánc mellett. Az idő haladt a jó kedv tovább fokozódott. A szünetben Havasi László titkár ismertette a 2011. év decemberi programját és kérte az azon való aktív részvételt. Takács Tibor a hangulat fokozása érdekében ,viccekkel szórakoztatta a tagságot.

A jókedv mellett gyorsan múlt az idő. Az óra rendületlenül haladt előre, s elérte a mutató a tervezett zárórát, amire jó hangulatban került sor. Egy lelkes kis csapat azonnal megkezdte a terem vissza rendezését, az eddigi gyakorlatunknak megfelelően. Majd a zenekar lebontásában segítettek,utána gépkocsira rakták a „ műszereket „ s megköszönték a kiváló zenészi munkát.

A jelenlévők kérése hogy, a jövőben is rendezzük meg ezt a közös névnapot. Szükség van a mindennapok mellett a fehérasztal melletti találkozásra és egymás megbecsülésére, köszöntésére.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.