lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Készült: a Vasi Kempingezők Egyesületének „Teke” sportnapján, 2011. december 10.-én a Spartacus tekepályán.

Kellemes télre nem jellemző meleg időben folyamatosan érkeztek az egyesület tagjai és családtagjai. Gyors beöltözést követően mindenki sorra megkezdte a bemelegítő gurításokat és az izmaik mozgatását, a bábuk elleni harcot.

Havasi László köszöntötte a megjelenteket és ,kívánt nekik egészséges mozgást, kellemes időtöltés. Majd Takács Tibor elnökkel közösen köszöntötték az előző sportnapon elért eredményeik alapján az első három helyezettet és okleveleket valamint érmeket adtak át nekik. Köszöntők után külön pályán kezdtek a férfiak és külön a nők valamint a gyermekek. Jó hangulatban, hatalmas biztatások mellett „harcoltak” a golyók a bábukkal. Sok esetben a bábuk maradtak állva, jelezve a pontatlan célzást. Különösen nagy lelkesedés és biztatás segítette a gyermekeket. Gyorsan haladt az idő, a férfiak az egyéniek után két csapatot alakítva egymás ellen is küzdöttek. A jó kedv és az egymás biztatása mellett a hecc sem maradhatott el.

Jó hangulatban, kellemes környezetben gyorsan eltelt az idő. A leadott energiák pótlására a szomszédos „Rezgő” vendéglőben került sor. Az előre megrendelt finom „energiák” gyorsan elfogytak a tányérokról. Ezek finom és ízletes falatok a szakács jó munkáját dicsérték.

A „Teke” sportnap, a megjelentek kinyilatkozásai alapján az egészséges mozgás lehetőségét a kellemes  és hasznos időtöltést biztosított.        – JÓ VOLT.---

 

Eredmények:   Gyermek: 1. Viniczai
2. Szabó
3. Szabó
Gábor
Dániel
Dávid
  Nők: 1. Berki
2. Kiss
3. Nagy
Lajosné
Jánosné
Istvánné
  Férfiak: 1. Viniczai
2. Szabó
3. Berki
Árpád
Tibor
József

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.