lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Tervezett programunknak megfelelően 2011 decemberében is sikeresen megrendeztük a hagyományos Ó-év búcsúztató Szilveszteri Klubestünket. Ezúttal a helyszín a Kisfaludy Sándor 1 szám alatt található „Szova.” kezelésében lévő ház nagyterme volt.

Délelőtt 10 órakor egy lelkes csoport előkészítette, berendezte és feldíszítette a termet.
Farkas Károly tagunk a zene berendezéseit helyezte üzemkész állapotba.
Este 19 órai kapunyitástól folyamatosan érkeztek tagjaink és családtagjaik valamint azok barátai az estre magukkal hozott „batyuk” kíséretében. Kölcsönös üdvözlések után a helyek elfoglalása következett valamint a batyuk tartalmának az asztalra való helyezése. E kellemes tevékenységek közt már a megkezdett beszélgetések hallatszottak. Lassan a zenészünk is munkához látott. Az első szám alatt a fiatalok elfoglalták a táncparkettet és megmutatták táncbeli tudásukat. 20 órakor Takács Tibor elnök köszöntötte a megjelenteket,
az év utolsó klubestjén. Röviden felelevenítette a 2011-es esztendő eseményeit s elsőnek a 2011-ben elhalálozott tagjainkra emlékezett „ Sákovics János, Bőle Miklós, Bagári László Szarka Károly, Szemes János, Kutasi Attila” Emlékükre egyperces néma felállással tisztelegtünk, majd a legemlékezetesebb eseményeket említette meg.  Ezek után kívánt kellemes időtöltést és nagyon jó szórakozást. Zene hangjaira hamar megtelt a táncparketta és vidáman ropták a táncot. 21 órakor Iván Bianka hastánc bemutatóval szórakoztatta a jelenlévőket, nagy sikerrel. A bemutató után ismét a tánc és a kölcsönös emlékezések vették át a szerepet. 22 órakor az izgalmak fokozódtak „ tombola” sorsolás kezdődött el. Itt a változatos tombola tárgyak kerültek sorsolásra. A nyertes szelvények tulajdonosai örültek a nyereményeknek, akinek most nem volt szerencséje az várja a következő alkalmat bizakodva.
A sorsolás után a magukkal hozott vacsora elfogyasztására került sor. A vacsora után a zene hangjaira ismét a lábak mozgatására került sor.
Éjfélkor közösen elénekeltük a Himnuszt. A pezsgős üvegek nyitásának durrogása közben Havasi László kívánt egészségben és sikerekben gazdag és boldog új évet. A poharakban lévő pezsgővel történő koccintás és jó kívánságok után közös énekóra következett. Vidám nóták sora került eléneklésre. Az énekóra után ismét a zene és a tánc vette át a főszerepet. A jó hangulat mellett gyorsan haladt az idő, lassan csomagolnunk és szedelőzködnünk kellett mert elérkezett a záróra. Búcsúzva kívántunk „Boldog Újévet”
Délután 14 órától egy lelkes kis csapat kissé fáradt szemekkel találkozott újra itt. A termet rendezte vissza eredeti állapotába és a vidám szilveszteri est / éjszaka / nyomait takarította el.

A  nehéz de sikeres 2011-es esztendő búcsúztatásán 76 fő vett részt, bízva a 2012-es esztendő várható feladatainak sikeres megoldásában.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.