lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Badacsonylábdihegy
2013.június 14 – 23


            Egyesületünk ezúttal nyolcadik alkalommal rendezte  meg Évadnyitó Kemping Találkozóját Badacsonylábdihegyen az Eldorádó Campingben. Az előkészületeket nagyban befolyásolta  Vezetőségünk állapota. Felülkerekedve ezen gondokon az előző évek tapasztalatait felhasználva, rövid idő alatt előkészítésre  került a találkozó. A sikeres lebonyolításban nagy szerepet  játszott a kemping vezetősége.
         A találkozó előtt az időjárás nem sok jóval kecsegtetett bennünket. Pénteken reggelre viszont megváltozott az időjárás és  kegyeibe fogadott bennünket, elmondhatjuk hogy, túl jó idő lett  nagy meleg volt.
         Első napon délelőtt a helyek  elfoglalása , berendezkedés és az ismerkedés jegyében folyt. Délután fakultatív program keretében Balatonedericsre a Szabó pincébe történt látogatás.
Este Havasi László titkár köszöntötte a részvevőket, s „ Savária-t ismertető” szóró anyagokat adott át a jelenlévőknek, valamint a szellemi totószelvényeket  is átvehettek
a  résztvevők. Majd kellemes és hasznos, emlékekben gazdag kempingezést kívánt. A megnyitó után a kemping vezetésének ajándékának elfogyasztására került sor / finom gulyás /
         Reggel a kiadós  svédasztalos reggeli elfogyasztása után a kemping területén lévő medencében ,később pedig a Balaton meleg vízében fürdésre volt lehetőség. Fakultatívan lehetőség volt kirándulni:, Szigligetre, Balatonedericsre, Tapolcára, Badacsonytördemicre, Badacsonyba, Badacsonytomajra, Révfülöpre. A környék szépségét, nevezetességeit is megismerték a résztvevők. Kedden este a Baráti Vasi Kemping est keretében a szellemi totó értékelésére és díjazására került sor. Ez után a lelkes tagjaink által összeállított apró ajándékok átadására került sor egységenként a felnőttek részére. A gyermekek sem maradtak ki az ajándékozásból a kis csomagok mellé nyalókát és világító fénynyalábot kaptak.
          Kempingvezetés által biztosított remek feltételek, az egyesület vezetése által biztosított változatos programok, csodálatos környezet és a remek időjárás valamint a résztvevők programokon való részvétele tette emlékezetessé ezt a találkozott.
        A találkozón 24 egység 51 fővel vett részt.

    Elmondhatjuk az előző hét találkozó után a nyolcadik találkozónk is felejthetetlen és sikeres volt.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.