lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

Egyesületünk 2013. október 12.-én 10 órai kezdettel Egyesületi Sportnapot rendezett a Liget Bowling Club pályán.

A sportnapon résztvevők 10 óra előtt gyülekeztek a pálya előtt, 10 órától a gyors felszerelésbe öltözés után meg kezdődött a bemelegítő gurítások végrehajtása. Bemelegítés után Havasi László egyesület titkára üdvözölte a sportnapon megjelenteket és résztvevőket, külön kiemelte „a mai napon az egészséges versengés mellett nem a győzelem  a fontos” a mai napon az egészséges testmozgás, a szabadidő kellemes és hasznos eltöltése a cél. Ezek után megnyitotta a sportnapot és kívánt sok eredményes gurítást, mely a találatok számán is megfog látszani.

A férfiak két pályán, a Nők egy pályán kezdték meg a gurításokat. Egy – egy gurítás után a biztatás a lelkesítés és a szakmai intelmek sem maradhattak el. Folyamatosan ismerkedtek a golyóval és a pályával, ezek titkainak, / fortélyainak / megismeréseként egyre több bábu látta kárát. A találatok mellett sajnos néha a”csilléknek „is akadt dolga.
Ezek munkája a találatot nem regisztrált golyók szállítása volt. Találatok esetében pedig a tapsból is jutott a résztvevőnek.
A verseny elején a fásult és nehézen induló izomzatok is a mozgástól feloldódva egyre frissebben és könnyebben indultak. A verseny vége felé a feloldott fásultság helyett már a fáradság jelei is mutatkoztak. Ezen jeleket azonban ebben az esetben a lelkesedés sikeresen átsegítette.

A mai napon az egészséges testmozgás a szabadidő kellemes és hasznos eltöltése közben már a következő sportnapra való felkészülés is foglalkoztatta a résztvevőket a mai nap sikerein felbuzdulva.

 

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.