lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

2013.november 23.

      Egyesületünk hagyományainak megfelelően minden esztendőben megrendezi az egyesület tagjai részére a Mindenki Névnapja klubestet. Ebben az esztendőben is a Pécsi Tudományi Egyetem Szombathelyi Képzési központjának klub helységében tartotta.

      A rendkívüli esős időjárás ellenére sok tagunk jött el az estre. Takács Tibor elnök megnyitó szavai után egy perces néma felállással emlékeztünk meg a közeli időkben elhunyt egyesületünk legidősebb tagjáról Horváth Károly Ferencről egyesületünk „Karcsi bácsijáról” 96 éves volt. Ezek után Havasi László titkár ismertette az egyesület 2013.-as év hátra lévő időszakának feladatait, programjait./ ezekre itt már lehetett jelentkezni is/ Majd kívánt az est hátra lévő időszakára kellemes és hasznos időtöltést és nagyon jó szórakozást.
       Magyar Pisti pedig el indította a  zenegépezetét ezzel is az est hangulatát és a jó kedvet fokozta. A fehér asztalokon a batyukból előkerült ételek és italok lassan fogyni kezdek s tánctér is lassan megtelt a táncolókkal.
       A mai est meglepetéseként 21 órakor tagunk Farkas Károly is megjelent, a jelenlévők nagy örömére. Üdvözlések és beszélgetések után tánccal is fokozta a hangulatot, legnagyobb örömünkre nem tagadta meg Önmagát amikor Magyar Pistivel közösen elkezdett énekelni, melyet később egyedül is folytatott, biztosítva az est kiváló hangulatát.   

    Sajnos túl gyorsan közeledve, megérkezett a záróra ideje is. Ezen ok miatt lassan csomagolva a helyiséget visszarendezve búcsúztunk  „ végére ért a klub est”

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.