lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

 

1sz

      Tagjaink autóbuszos kirándulás keretében ismerkedhettek meg Graz nevezetességeivel.
Megérkezésünk után először a Graz-i Operaház szépségével találtuk magunkat szembe./hisz mellette parkolt le a buszunk/ Innét tovább indulva, a Mária szobor mögötti utcán sétálva tapasztaltuk az esti programra való felkészülés jeleit. A Landhaus udvarán először a Jégbetlehem szépségében, majd az udvar építészeti munkáiban gyönyörködhettünk. A város főterére érkezve az Erzherzog Johann szobra, majd pedig a Városháza csodálatos épülete tárult szemünk elé. Itt lehetőség volt az adventi vásár ízeinek megkóstolására is. / forró tea, forralt bor és puncs/.
      Tovább haladva a Dóm térről megláthattuk csodálatos magasságban,a Schlossbergen az Óratornyot. A bátrabbak gyalog indultak el, a lépcsőket megmászva , a többiek pedig igénybe véve a technikát liften mentek fel a hegytetőre /272 lépcsőfok/. Felfelé haladva a lépcsőkön, csodálatos időben /a meleg téli napsütésben/gyönyörű látvány tárult elénk. Fent ismét együtt körbe sétáltuk az Óratornyot, és a szép épületeket melyeknek udvarán a betlehem mellett szintén javában tartott az adventi vásár. A hegyről leérkezvén vissza sétáltunk az autóbuszhoz és elfogyasztottuk az otthonról velünk hozott hideg ebédet. Ennek megtörténte  után szabad program keretében indultunk az Ó-város szépségét megnézni, valamint a Mura parton sétálni. Az esti programot /krampusz felvonást/ közösen tekintettük meg. Sok változatos és rémísztő maskarás és villámló szemű krampuszt láthattunk a közel kettő óra alatt.      
Búcsúzóul még egyszer meglátogattuk a város fő terén található Adventi vásárt, és gyönyörködtünk a kivilágított udvari betlehem szépségében.

Meleg napsütéses idő keretében, szép környezetben, csodálatos épületek között, változatos programokkal fűszerezve, élményekben gazdagodva töltöttük el a napot.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.