lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

2014.június 16 – 25.

Eldorádó Camping

Vasi Kempingezők Egyesülete a hagyományos „ Évadnyitó Kemping- találkozóját „ ebben az esztendőben is Badacsonylábdihegyen az Eldorádó Campingben rendezte meg 2014. június 16-25.-e között.

 

Az előzetes jelentkezések alapján a lakókocsival rendelkezők már 13.-ától folyamatosan érkeztek és foglalták el helyeiket és állították össze egységüket. A házakhoz érkezők pedig az előzetesen megbeszéltek szerin érkeztek és foglalták el a szobáikat. A kemping és környezete ebben az esztendőben is a maximumot adta. A környezet adta lehetőségeket fokozta a kemping által biztosított svédasztalos reggeli bősége és választéka.

16.-án délután Takács Tibor elnök megnyitotta a találkozót, röviden ismertette ez eddigi találkozókat és kívánt minden résztvevőnek jó időt, kellemes időtöltést és maradandó emlékeket.

A résztvevők fakultatívan ellátogattak Balatonedericsre itt a Szabó pincéhez is felmentek, a hegylevének megízlelése mellett a szép kilátásban is gyönyörködtek. Továbbiakban lehetőség volt Badacsonyba látogatni, halászlére vagy sült halra is. Nem maradhatott ki a Tapolcai valamint a Szigligeti kirándulás sem.

A programok közt a „vasi zsíros kenyér est” sem maradhatott el, ahol a résztvevők vasi zsírral megkent tapolcai kenyeret lilahagymával fogyaszthattak, és a régi valamint új emlékeiket és észrevételeiket tudták elmondani és közben a jó balatoni bort is ízlelgetve

. Hiányolták többen az MHKK. tagjait, hisz közülük sokan hiányoztak. Ennek az volt az oka, hogy az ő rendezvényük is erre az időpontra esett. Erre a jövőben jobban oda fogunk figyelni.

 

Jó időben mozgalmas és változatos programok mellett kellemes környezetben. gyorsan eltelt az idő.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.