lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Az eredeti időpontra tervezett „Családi Napot" az időjárás meghiúsította, ezért új időpontban 2014. október 5.-én rendeztük meg a „körtésben" Kiss János és családja birtokán.
Szombathelyen az időjárás kedvező jeleit mutatta, viszont Körmend és környékéről reggel korán jött a telefon érdeklődtek ,hogy megtartásra kerül-e a családi nap, mivel ott esik az eső. Megnyugtató választ kaptak IGEN itt jó idő van és várjuk Őket. A korán érkezők elkezdték az ebéd előkészítését, / húskockázást, burgonyatisztítást, tüzelő előkészítést mind azt ami a jó és finom gulyás elkészítéséhez szükséges. Folyamatosan jöttek tagjaink. Hozták magukkal a borkorcsolyát és mellé a finom kísérőt.
A részt vevők egyik része a Sporttal és a Haladás labdarúgó csapat sikertelenségeivel foglalkozott, míg a másik része az elmúlt hét kirándulásával, illetve a régi találkozók felelevenítésével töltötte az időt. Közben elkezdődött a gulyás főzése is. Közös szakértelem mellett lassan elkészült. Mindenki körbe vette az üstöt /bográcsot/ és saját magát kiszolgálva kezdett az ebéd elfogyasztásához. A gulyás mellé finom Lipóti kenyér került felszolgálásra. Megállapításra került a gulyás elfogyasztás után,- hogy finomra és ízletesre sikerült – a repeta igényeket is sikerült kielégíteni.
Ebéd után a szomszéd kertek kerültek megtekintésre, mely idő alatt az elfogyasztott ebéd lesétálása is megtörtént. Visszatérve előkerültek a borkorcsolyák és az italok, melyek fokozták az eddigi jó hangulatot. Ennek fényes bizonyítéka volt ,hogy elkezdődött az éneklés, ez a vidámságot és a jókedvet tükrözte. A hölgyek közben elkészítették a finom zsíros kenyeret lilahagymával,ami osztatlan sikert aratott.
Sajnos lassan elkezdett sötétedni, így lassan be kellett fejeznünk a családi napi összejövetelt.

A jelenlévők véleménye: - jól sikerült, jól érezték magukat, az időjárás is megfelelő volt ami szintén hozzájárult kellemes kikapcsolódáshoz. A házigazdák is kitűnőre vizsgáztak. ISMÉTELNI KELL.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.