lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

2014.november 22.

 

Egyesületünk a hagyományoknak megfelelően ebben az esztendőben is megrendezte „Mindenki Névnapja Klubestjét" a Pécsi Tudományi Egyetem Szombathelyi Képzési Központjában.
Hagyomány, hogy egyesületünk tagjait évente egyszer egy összevont klubesten köszöntjük névnapjuk alkalmából. Ezt a hagyományt folytattuk ebben az esztendőben is. A délelőtt folyamán a terem előkészítését végeztük az estre. Így az estre érkezőket már az előkészített teremben ,fehér asztalok várták. Kölcsönös üdvözlések után a helyek elfoglalására és a fehér asztalok feltöltésére került sor. Kellemes hangulatban vidám beszélgetések kezdődtek, érdeklődések és kíváncsiskodások, ki hogy töltötte az elmúlt időszakot, merre járt, s esetleg milyen egészségi problémáik voltak. Mindenki örült a vidám esten történő találkozásnak. Takács Tibor elnök üdvözölte a megjelenteket, az összevont névnap alkalmából, s kívánt minden megjelent tagunknak erőt, egészséget és sok boldogságot,majd pedig egy viccel derítette még jobb kedvre az ünnepelteket. Havasi László titkár egy rövid verssel köszöntötte a megjelenteket. Majd az esztendő hátralévő idejére tervezett egyesületi programokat ismertette illetve az ezekre jelentkezőket regisztrálta.
december 6. Sportnap,
12. Taggyűlés, klubest,
13. Kirándulás Mariazellbe,
31. Ó-év búcsúztató klubest.
Fehér asztal mellett folytatódott a vidám ünneplés, melyet a poharak összecsengése
szakított néha félbe. A hangulatra jellemzően elkezdődött az éneklés a frissen megalakult dalárda ezt a hangulatot még tovább fokozta.. A vidámság és a jó hangulat az egész este folyamán kitartott .

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.