lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

2014. december 31.

Egyesületünk a hagyományoknak megfelelően ebben az esztendőben is az év utolsó estéjén tartotta az Ó-év búcsúztató klub estjét a Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület-i helyiségében.
A kellemetlenül zord időjárás ellenére a kora esti időpontban egymás után érkeztek tagjaink a délelőtt ünnepi ruhába öltöztetett terembe. Itt kellemes meleg fogadta őket. Kölcsönös üdvözlések után hamar elfoglalták helyeiket és az asztalokra kerültek a batyukból a finomabbnál finomabb falatok és nedűk. Beszélgetések hangja mellett a poharak összecsengése hangzott. Jó hangulatban gyorsan telt az idő és így hamarosan közeledett az éjfél. Elérkezett az éjfél ami jelezte a mai napvégét és vele együtt a 2014-es esztendő végét is. Közösen elénekeltük a Himnuszt, majd egymásnak pezsgővel koccintva Boldog Új Évet, Erőt Egészséget kívántunk. Ismét közösen énekeltük el a Szeressük Egymást Gyerekek című dalt.
Jó kedv hatására megalakult énekkar további dalokat énekelt. A dalok után Cantry zenére a fiuk az előkerült kalapokban Cantry táncokat táncoltak, bevonva a hölgyeket is.
Énekkel és tánccal vidáman jó kedvvel folytatódott az est.

Összességében egy jókedvű, vidám és szórakoztató est keretében búcsúztattuk a 2014-es esztendőt és köszöntöttük a 2015-ös Új Évet.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML

Egyesületünk Adószáma

19247603 - 1 - 18

Banszámlaszámunk megváltozott!

Új számunk:

72100237 - 14956904

tabortuz2

Tagdíj

Egyesületünkben 2018. évi tagdíj 2000Ft/fő azaz kettőezer forint/fő.
 Tagdíjfizetési mód: személyesen vagy utalással.