lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Szombathely Város Fúvószenekara 2015. február 14.-én tartotta a „Valentin napi III. fúvósbálját” a Puskás Tivadar Fém és Villamos ipari Szakképző Iskola és Kollégium ebédlőjében.
19 órai kezdettel a Szombathely Város Fúvószenekara zenés összeállítással köszöntötte a bál résztvevőit, majd Bődi Livia a Fúvós muzsika alapítvány elnöke üdvözölte és köszöntötte a megjelenteket . Röviden ismertette a zenekar történetét, majd kívánt jó szórakozást és kellemes időtöltést a megjelenteknek. A köszöntő után a zenekar népszerű és ismert dalokat játszott, melyek a táncra késztették a jelenlévőket.


A zene szünetében mindenki elfogyasztotta az előre kiválasztott vacsoráját és utána folytatódott a vidámság. Tánc vette át a főszerepet és így lehetőség volt a mozgásra.
Közben farsangi ruhába öltözött pár zenére szórakoztatta, a jelenlévőket. A tánczenekar helyét ismét a fúvószenekar vette át. A mexikói szám játszása alatt a karmester egy nagy csombrérót kapott a fejére és így vezényelte a zenészeket. Majd Pávé Kálmán és Kovács Imre a zenekar tagjai kaptak jutalmat az eddig végzett munkájuk elismeréséért.


Ezek után először egy verseny táncospár tartott bemutatót, majd őket követte három hastáncos hölgy. Mind kettő bemutató nagy tetszést aratott a jelenlévők körében. A zene és a tánc töltötte ki ,jó kedvben éjfélig az időt. Éjfélkor a sokak által már nagyon várt tombola sorsolására került sor. Sok és változatos tombola tárgy várt leendő gazdájára. A sorsolás jókedvben és nagy derültségek közt folyt. Nem hiányzott az ilyenkor a nyereményéért kimenő nyertes vidám, de nem sértő cukkolása.
A tombola után folytatódott a tánc és a jókedv záróráig.


Vasi Kempingezők Egyesülete és a Szombathely Város Fúvószenekara kölcsönösen jó kapcsolatot ápol és ennek a kapcsolatnak eredményeként vettek részt tagjaink ezen a Valentin napi III. Fúvósbálon.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML