lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Egyesületünk 2015.év április 11.-én „bowling” sportnapot rendezett a Liget Bowling Club pályán. Szombathely Liget u. 1 sz. alatt Árkádia mellett.

A mai napi sportnap célja ,az egészséges mozgás lehetőségének biztosítása valamint a szabadidő kellemes és hasznos eltöltése.
Havasi László titkár köszöntötte a megjelenteket és kívánt mindenkinek kellemes időtöltést és egészséges, hasznos mozgást. A köszöntő után a hölgyek elfoglalták a rövidebb pályát és vették kezelésbe a golyókkal a bábukat. A férfiak a két hosszabbik pályán végezték ugyan ezt. Kezdetben a bábuk nyerték a küzdelmet, a későbbiek folyamán ahogy a versenyzők bemelegedtek és tapasztalták a gurítás fortélyainak megismerését úgy veszítettek a bábuk. Az egészséges mozgástól, a jó hangulatban gyorsan peregett az idő. Lassan a versenyzők és a szurkolók is megtapasztalhatták a mozgás és a kellemes időtöltés örömét, melyet fokozott a legfiatalabb résztvevőnek golyókkal vívott nagy küzdelme, ő pedig Hofferék kis unokája, Németh Izabella volt.

A megjelentek egybehangzó véleménye a mai nap elérte célját. Egészséges mozgásra volt lehetőség, a szabadidő kellemes és jó hangulatban hasznosan telt.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML