lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

2015.október 3

Az eredetileg tervezett időpontnál egy héttel később tudtuk megrendezni a „Családi Napunkat, mert akkor a szeptemberi időjárás közbe szólt. / esett az eső és viharos szél fújt /.
Ezen a napon viszont az október eleji időjárás kegyeibe fogadott bennünket. A reggeli hűvös és szeles időjárás kellemes napsütésre és melegre fordult, így semmi akadálya nem volt a tervezett programunk megtartásának. Az eredetileg megfogalmazott időre sorba érkeztek tagjaink. Lassan elkészítettük s elfoglaltuk helyünket és a magunkkal hozott pakkjainkat kicsomagoltuk. Neki láttunk a fa gyűjtésének a szalonnasütéshez. Az összegyűjtött fát a kijelölt sütőhelyekre raktuk és meggyújtottuk. Míg a fa égett addig beszélgettünk, felelevenítettük az elmúlt esztendő családi napját és közben az elkészített nyársra kerültek a sütnivalók. /szalonna, hagyma, kolbász, paprika/. Az izzó parázs felett gyorsan elkészültek a finom falatok. Elfogyasztásukat segítette a magunkkal hozott frissítő ital is. Majd desszert gyanánt finom édes fekete szőlőt fogyasztottunk.
Körül nézve meg állapítottuk, hogy lassan benépesül a Park Erdő, sok család jött ki gyerekekkel, akik vidáman vették birtokba a játszóteret, és több baráti társaság is mozgott a jó levegőn.
Az elfogyasztott ételek után az idősebbek rövid sétára indultak az erdőben, visszatérve a büfé mögött található kis erdei múzeumot tekintették meg. A fiatalabbak először a labdát kergették, majd a tornapálya eszközeit kínozták. Vissza térve az asztalainkhoz tovább beszélgettünk, taglalva az év hátralévő idejére tervezett programjainkat is.
Kellemes idő közben lassan hűvösre fordult, jelezve közeleg az este. Lassan csomagolni kezdtünk, összegyűjtöttük a szemetünket a kijelölt helyre tettük és elindultunk haza felé.

Egy emlékezetes, jó hangulatú és kellemes „Családi Napot” hagyva magunk mögött.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML