lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

2015.november 21.

Egyesületünk a hagyományoknak megfelelően ebben az esztendőben is megrendezte „Mindenki Névnapja Klubestjét”. Most is a Pécsi Tudományi Egyetem Szombathelyi Képzési Központjában került lebonyolításra.
Tagjaink a termet előkészítették, asztalokat elrendezték, fehér asztalterítők és a gyertyák is a helyükre kerültek. Minden készen állt a klubestre. Folyamatosan érkeztek tagjaink a „batyuikkal”. Kölcsönös üdvözlések után elfoglalták helyeiket és a batyuik tartalmát az asztalra helyezték. Jó hangulatú beszélgetéseket Takács Tibor elnök megnyitó és köszöntő szavai szakította meg. Köszöntőjében kívánt mindenkinek kellemes időtöltést jó hangulatú szórakozást, hisz ma este mindenki ünnepel. Tudva lévő , hogy tagjainknak nem egyenként, hanem az esztendőben egy alkalommal közösen köszöntjük és ünnepeljük a névnapját. Köszöntő után tovább folytatódott az ünneplés. Közben Kocsis Lászlóné és Magyar Miklósné rövid Ki – Mit – Tud műsorral szórakoztatta a jelenlévőket. A csodálatos díjak pedig további jó kedvet varázsoltak az arcokra. / egy darab szaloncukor minden résztvevőnek/. A jókedvet fokozta a lábak megmozgatása a zene ütemére.
A jó kedv és a hangulat is a tetőfokára hágott, ezt azonban nem díjazta az idő, mely rekord gyorsasággal haladt. Hamarosan zárórát kellett tartanunk. Búcsúzásnál szóba került, hogy legközelebb a Sportnapon találkozunk és ott is ilyen jó lesz a hangulat.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML