lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Egyesületünk 2016. március 19.-én tartotta, rendezte meg a hagyományos Nőnapi Klubestjét. Az eddigiektől eltérően nem a Berzsenyi Dániel Tanárképző főiskolán hanem az Arborétum Centrumban.
Kellemes időben sétálva érkeztek tagjaink az estre. Az előre berendezett teremben gyorsan elfoglalták az asztalok mellett helyeiket. Kötetlen beszélgetéseknél hallatszott a régi Nőnapi emlékek felelevenítés. Takács Tibor elnök üdvözölte a jelenlévőket, s felhívta a férfiak figyelmét a mai nap jelentőségére. Havasi László titkár köszöntötte a Nőket. Az egyesület férfi tagjai pedig virággal kedveskedtek a Nőknek. A köszöntők után az ízletes, finom vacsora elfogyasztására került sor. A vacsora mellett és után az egyéni igényeknek megfelelően került sor a szárazság feloldására. Ezek után emelkedett hangulatban halk zene mellett a tánc és az ének váltogatta egymást. Ezt szakította meg a tombola sorsolás. Változatos nyereményekhez nem maradhatott el a „bundázás” jelszó használata sem viccesen. A főnyeremény egy torta volt, melyet nyertese megkóstoltatott a jelenlévőkkel. A sorsolás után folytatódott a Nők ünneplése.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML