lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Egyesületünkben már hagyomány hogy, minden esztendőben az ősz beállta előtt megrendezésre kerül a CSALÁDI NAP.

Ebben az esztendőben szeptember 24.-én került sor a Családi Nap megtartására. Kiss János és családja biztosította a helyszínt. Ez a körtésben található kertjükben volt. Ideális környezetben, kellemes idő várta a rendezvényen résztvevőket. / Igazi nyárutó meleg volt/. Az otthon előre elkészített sertéshús indította a munkát . Tűz gyújtás mellett a csapat tagjai nekiláttak a pincepörkölt ebéd előkészítéséhez. / hagymapucolás, vágás, burgonya tisztítás, darabolás/

Az előkészített anyagokból Mihalovits házaspár vállalta az ebéd elkészítését. Míg az ebéd készült a csapat többi tagja jó hangulatban az eltelt időszak eseményeiről, emlékeiről idéztek fel történeteket. Az emlékek felidézése közben a magukkal hozott italokból és süteményekből fogyasztottak, mely fokozta a jó hangulatot. Az elkészült pincepörkölt elfogyasztása után a szakácsoknak szánt dicséretek sem maradhattak el. A kitűnőre sikerült ebéd után rövid sétára került sor a körtésben, mely a közelgő ősz jeleit mutatja.

A rövid séta után visszatérve a kertbe egyesek az elfogyasztott ebéd és a séta fáradalmait a kertbe elkészített nyugágyakban, hintán pihenték ki. A többiek közös nagy asztal mellett beszélgettek, javaslatok hangzottak el, az év tervezett feladatairól, arról hogy hol és milyen körülmények között, milyen formában rendezzük meg azokat.

A jó idő, a kitűnően elkészített közös ebéd, remek hangulatú időtöltés biztosította a Családi Nap sikerét

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML