lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Egyesületünk az Arborétum Centrum teke csarnokában rendezte meg mikulásnapi teke sportnapját. A sportnap az „Egészséges test mozgás” jegyében került megrendezésre. A sportnapon egyesületünk tagjain kívül családtagjaik, unokáik is részt vehettek.


Havasi László elnök köszöntötte a megjelenteket a résztvevőknek kívánt egészséges mozgást, kellemes és hasznos időtöltést sok jó gurítást. A nézőktől pedig hangos és lelkes biztatást kért.


Gyorsan elfoglalták a versenyzők a pályát. A férfiak két pályán, a nők és a gyermekek a másik két pályán felváltva küzdöttek. Kezdetben a bábuk keményen állták a harcot a golyókkal szemben. Ahogy bele lendültek a versenyzők a gurításokba úgy dőltek sorban a bábuk. Az esetleges „nagy találatok esetében” a lelátóról hangosan hangzottak a szakmai tanácsok. Különösen hangos volt a biztatás a gyermekek gurításakor.


Eredmények:

Férfiak:

1. Palkó János,
2. Magyar Miklós,
3, Szabó Tibor,

Nők:

1. Kiss Jánosné,
2. Gáspár Ferencné,
3, Menyhárt Ferencné,

Gyermek:

1, Viniczay Mátyás,
2, Szabó Dávid,
3, Szabó Kornél.

 

A verseny befejezése után az eredményhirdetésre került sor . A gyermekek oklevelet és érem díjazásban részesültek, a sportnapon résztvevők valamennyien egy csokoládé mikulást kaptak jutalomként.

A verseny után a leadott energia pótlására a vendéglőben megrendelt finom és ízletes ebéd elfogyasztására került sor.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML