lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szent Márton Jubileumi Emlékév záróeseményét tartotta 2016. december 18.-án a Szombathelyi Sarlós Boldogasszony Székesegyházban.


Hende Csaba Országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket, a Szent Márton év jelentőségét emelte ki. Külön kiemelve az erre időszakra eső kormányzati támogatásokat.


Puskás Tivadar Szombathely MJV polgármestere értékelte az Emlékévet. Kiemelve Szent Márton nagyságát, város szülöttének életútját valamint életében végrehajtott jó tevékenységét, segítő készségét. Külön kitért ebben az esztendőben Szent Márton évben milyen beruházások és programok valósultak meg kormányzati segítséggel és civil összefogás eredményeként. Szólt a projekthez tartozó még megvalósításra váró illetve folyamatban lévő beruházásokról. Megköszönte a beruházásokban és a programokban résztvevőknek a munkáját.


Szombathelyi televízió által készített Szent Márton életútját bemutató montázs bemutatására került sor.
Ezek után az est könnyebb részére került sor, A Kossuth-díjas Csík zenekar zenészei Barcza Zsolt cimbalmon, tangóharmonikán, Bartók József nagybőgőn, Csík János hegedűn és éneken, Szokolai „Dongó” Balázs fúvós hangszeren , Őze Áron színművész vers és ének dallamokat szólaltatott meg „A Fény Felé” Adventi koncertjük hatalmas sikert aratott.

A koncert befejezése után a székesegyházból kifelé jövet az ajtóban egy mézeskalács szívet kaptak a jelenlévők. A székesegyház előtti téren pedig forró teát vagy forralt bort és egy Szent Márton kiflit kaptak, ennek elfogyasztása alatt a tér túlsó oldalán tűzorgona volt látható.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML