lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Vasi Honvédbajtársi Egyesület ünnepi Közgyűlést tartott 2016. december 18.-án a Weörös Sándor Színház nagytermében az egyesület megalakulásának 40. évfordulója alkalmából.


Lach Béla egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket és röviden ismertette az eltelt negyven esztendőben végzett munkát. Sajnálatát fejezte ki, hogy jelenleg nincs Szombathelyen katonai alakulat, Az egyesület megalakulása óta a nyugállományú katonák összefogását tartja egyik fő céljának. Az egyesület ma már nemcsak Magyarországon ismert, nemzetközi kapcsolataik is vannak/ Ausztria, Burgenland, Szlovénia/. Az egyesület tagjai a város különböző rendezvényein is aktívan részt vesznek


A Szombathely város „Év Civil Szervezet” kitüntetést is magáénak mondhatta az egyesület.
Puskás Tivadar Szombathely MJV polgármestere köszöntötte az évforduló alkalmából az egyesületet, kiemelve a katonák szerepét Szent Mártontól indulva. Szombathelyen nincs katonaság jelenleg, ez az egyesület működésén nem látszik. Kívánt az egyesületnek további sikeres és eredményes működést.
A külföldi egyesületek vezetői fejezték ki jókívánságaikat és további sikeres működést, együttműködést kívántak és okleveleiket és emlékérmeiket adták át.
Ezek után az egyesület okleveleket és az egyesület negyven éves történetét bemutató könyvet adományozott. Külön jutalmazta az egyesület egyetlen élő alapító tagját.

Jutalmazás után kultúrműsor következett, először gitár és ének szóló majd a Perenyei Férfi énekkar katonadalokat énekelt nagy sikerrel.
A közgyűlés zárásaként a megjelenteket az egyesület megvendégelte, zeneszó mellett.

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML