lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

       A Szombathelyi Civil Kerekasztal 2017. február 25.-én tartotta 10. Jubileumi Civil Bálját a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Puskás Tivadar Fém és Villamos ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája és Kollégium Ebédlőjében.

 

      Kőszegfalviné Pajor Klára a Szombathelyi Civil Kerekasztal elnöke köszöntötte a megjelenteket. Elmondta,hogy a bál a Szombathelyi Civil Kerekasztal  megalakulásával egy idős. A 2007.-ben alakult Civil Kerekasztal ebben az esztendőben ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját. Az esten 104 fő volt jelen. A szépszámú jelenlévőknek kívánt az elnök asszony vidám szórakozást és kellemes időtöltést

      A köszöntő után a Képes levelezőlap - gyűjtök Dalköre énekkel szórakoztatta a megjelenteket. Őket követte a kőszegi Balogh Ádám Általános Iskola keretein belül működő Dance Jam tánc csoport fergeteges bemutatója.

      A Civil Kerekasztal vezetősége a Civilszervezetek nevében köszöntötte Kőszegfalviné  Pajor Klárát és kívánt neki további sikeres munkát.

      A finom és ízletes vacsora elfogyasztása után a Civil Kerekasztal Jubileumi nagyméretű tortáját szelte  és osztotta szét  Kőszegfalviné. Ez alatt  dr Takácsné dr Tenki Mária az önkormányzat nevében köszöntötte a megjelenteket és a Civil szervezetek munkáját értékelte, valamint a Civil szervezetek és az önkormányzat együttműködést elemezte.

      A torta elfogyasztása után a „Salsa” táncklub táncosainak bemutatkozása volt látható, a

műsoruk végén a megjelenteket is bevonták produkciójukba, melyben alaplépéseket tanulhattak a próbálkozók, ezzel alapot teremtve a további táncra. A jó hangulathoz a zenét a Ballatine Együttes / Ági és Józsi / biztosította. Közben a tombola sorsolására is sor került.

A nyertesek boldogan vették át a nyereményeket.

 

       A 10. Jubileumi Civil Bál a jelenlévő Civilek véleménye alapján sikeres volt és kérik a további folytatást.

     

 

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML