lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Egyesületünknél már hagyomány ,hogy a Nemzetközi Nőnap alkalmából zenés klubest keretében köszöntjük egyesületünk Nő tagjait.

 

       Ebben az esztendőben március 11.-én az Arborétum Sportcentrumban rendezett klubest keretében ünnepeltük Nő tagjainkat. Havasi László elnök üdvözölte a megjelenteket külön kiemelve köszöntötte a tagjainkat „hisz a mai estén Őket ünnepeljük”. Köszöntőjében

szólt az anyákról,a feleségekről és a lányokról, kiemelve, ezen személyek törékenységét, szeretetérzékenységüket. Majd pohár köszöntőjében kívánt mindenkinek jó szórakozást és kellemes, de hasznos időtöltést. A köszöntő után nem várt meglepetésként Csuka Adrien okleveles tánctanár és Iván Bianka hastánc bemutatójuk következett nagy sikerrel, taps kíséretében. A tánc után a finom, ízletes és kiadós vacsora fogyasztására került sor. Vacsora után az egyesület férfi tagjai virággal köszöntötték a Nőket. Havasi László elnök rövid időre megszakította az ünneplést és a márciusi és áprilisi programokra hívta fel a figyelmet. Nagy meglepetésként ismertette a ClaudiBus 2000 bt. tulajdonosának, Pintér Gyulának a felajánlását, melyet megköszönt az egyesület tagjainak nevében, a jelenlévők pedig tapssal jutalmazták a felajánlást. A zeneszó pedig táncra hívta a jelenlévőket, a jókedv folyamatosan fokozódott.

A tombolasorsoláson pedig még a viccek is előkerültek. A sorsolás után egy rögtönzött férfi énekkar alakult és örökzöld slágerekkel köszöntötték a Nőket. Ezen felbuzdulva a hölgyek is alakítottak egy énekkart és viszonozták a köszöntőt. Majd ismét a tánc vette át a főszerepet záróráig.

     Az előző évekhez hasonlóan sikerült egy jó hangulatú vidám műsoros esten köszönteni a hölgy tagjainkat.

 

 

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML