lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Egyesületünk, tagjainak az egészséges életmódhoz, a mozgás lehetőségének biztosítása érdekében „TEKE Sportnapot rendezett az Arborétum Sportcentrumban.

           A sportnapon mozgáson volt a hangsúly, az eredmény másodlagos volt. Ennek ellenére az egészséges, vicces rivalizálás sem maradhatott el. Két pályán a fiúk üldözték a golyóval a bábukat, míg a másik két pályán a gyermekek és a nők felváltva gurítottak. Öröm volt nézni a gyermekeket amint lelkesen egymást biztatták a siker érdekében és a minél jobb eredményért. A szurkolótábor is hamar hallatta hangját,a bíztatás mellett a szakmai tanácsok is röpködtek a levegőben, ezek néha a találatokban is megmutatkoztak.

            A sportnap végén a gyermekek érem és oklevél díjazásban részesültek. Az egészséges mozgás mellett a vidám hangulat is segítette a spotnap sikerét. A verseny után a szomszédos vendéglőben lehetőség volt az elveszett energia azonnali pótlására.

Eredmények:  

Férfi 1, Berki József  1, Kiss Jánosné Gyermek: 1, Viniczay Mátyás
  2, Zsankó József   2, Gáspár Ferencné   2, Szabó Dávid
  3,  Pék László   3, Menyhárt Ferencné   3, Viniczay Gábor

 

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML