lakokocsi

VASI KEMPINGEZŐK
EGYESÜLETE

kemping

Egyesületünk Családinapot tartott a Parkerdőben. Az eredetileg tervezett Parkerdei szalonnasütő helyek várható maximális telitettsége miatt a Parkerdő mellett található zártkertek egyikében tartottuk meg. A zártkert tulajdonosa Trajbár Balázs ajánlotta fel az egyesületnek erre az alkalomra a kertjét. Ezt az ajánlatott elfogadva tartottuk itt a Családinapot.

Kellemes őszies időben folyamatosan érkeztünk. Berendezkedtünk, előkerültek a táskákból az otthonról hozott finomságok /étel – ital/. Előkészültünk a nap legnagyobb feladatának megoldásra. A főszakácsunk előkészítette a húst, apróra vagdalta a vöröshagymát, a férfiak ez alatt előkészítették az üstöt, a hölgyek egyrésze a krumpli pucolás titkait oldotta meg. Közben folyamatosan zajlottak az élménybeszámolások, az egészségi állapotok ismertetésével fűszerezve. A jóhangulat fokozása érdekében az enyhe szelet melegebb napsütés váltotta fel. A fiataloknál a labda is előkerült mely a testet is átmozgatta. Az üstbe folyamatosan kerültek a főzéshez szükséges „anyagok”. A  keverő kanál és az üst alatt égő tűz állandó mozgásba tartotta a készülő ebédet, ami lassan elkészült.   Az ebéd fogyasztása alatt mindenki a maga módján dicsérte az ételt. Legnagyobb dicséret az hogy, kiürült a kondér. Az ízletes ebéd elfogyasztásának leöblítését az otthonról hozott „szőlőlé”- vel végeztük.  A kialakult emelkedett jókedvű beszélgeté-
seket hamar nótázás váltotta fel.

Szép és kellemes környezetben, jó idő kihasználásával közösen tettük emlékezetessé ezt a családinapot, mely a következő kéréssel fejeződött be. „Intézzük el hogy, a következő Családinap is itt kerüljön megrendezésre."

Impresszum

Vasi Kempingezők Egyesülete

Cím:
9700 Szombathely
Munkácsy Mihály u. 19.

Elnök: Havasi László
Gazdasági vezető: Szarka Károlyné
Rendezvényfelelős: Kocsis Lászlóné
Túrafelelős: Magyar Miklós

Adatvédelem

© 2010-2018
Vasi Kempingezők Egyesülete

Minden jog fenntartva. Az oldalon található képek és szöveges tartalom másolása, továbbközlése csak az oldal tulajdonosának engedélyével lehetséges.

Design:
Gál Renáta & Milos László
WEB: ML